Koža je ogledalo notranjega zdravja in pogosto so neželeni izbruhi na določenih območjih prvi indikator, ki nas prisili v nego naše kože, analiza obraza pa je storitev, ki nam pomaga to razumeti in odpraviti. Če smo dobro seznanjeni z dogajanjem znotraj naše kože, lahko tudi sami vplivamo na takšno zunanjost, kot si jo želimo.

Naši kozmetologi vam bodo z analizo kože razložili notranje dogajanje, povedali kateri tip kože imate in kateri izdelki so najbolj primerni za vašo kožo, še preden se pojavijo nevšečnosti.

KAKO SPLOH POTEKA ANALIZA OBRAZA IN ZAKAJ BI SE ZA TO ODLOČILI?

Strokovnjaki bodo tekom temeljite analize kože ugotovili njeno stopnjo hidratacije, elastičnosti in pH zaščitnega sloja povrhnjice. Z najsodobnejšo napravo za analizo kože bodo z uporabo mikrokamere preverili tudi teksturo vaše kože, razporeditev pigmentacije, rdečice in sončnih madežev, prav tako pa tudi preučili odprtost por in globino gub. Naprava vam omogoča vizualni dostop do notranjosti kože in sami boste zmožni videti strukture na svojem obrazu, vratu, dekolteju ter rokah.

Skladno z rezultati analize in vašimi željami, bodo naši izkušeni strokovnjaki za vas pripravili nabor izdelkov s katerimi se bo vaša koža regenerirala, tekom tretmajev, ki jih dobite v Centru vitalizacije Hyper Human pa tudi vidno izboljšala.

Kdo je kozmetolog?

Kozmetolog, diplomiran na Fakulteti za farmacijo, je usposobljen strokovnjak za biološke osnove v človeškem telesu, ter vrste in sestavo različnih kozmetičnih izdelkov ter njihovega mehanizma delovanja na kožo. Posvet z našimi kozmetologi na Centru Viztalizacije Hyper Human bo zajemal pregled vaše trenutne rutine kože z vsemi kozmetičnimi izdelki, ki jih uporabljate, tako kot tudi komentar glede ostalih vsakodnevnih dejavnikov, ki vplivajo na vas, vaše zdravje in posledično na stanje vaše kože. Posledično boste s storitvijo analiza obraza bolje razumeli kateri kozmetični izdelki vam pomagajo in kateri vam dejansko škodijo.

Pri vseh težavah s kožo ni vedno nujen obisk dermatolologa, zato vas bodo v Centru Vitalizacije Hyper Human toplo pričakali naši kozmetologi, ki bodo na podlagi rezultatov natančne analize kože in poglobljenega posveta pripravili personaliziran plan za nego vaše kože z omejenim naborom kozmetičnih izdelkov, ki bo prilagojen samo vašim željam in potrebam.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?