Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell je naravna, večkrat nagrajena linija kozmetike iz organskih sestavin in patentiranim ABEETOXIN®-om. Zaradi svoje kvalitete in učinkovitosti je priljubljena tudi pri številnih zvezdnicah in članicah angleške kraljeve družine, po novem pa jo lahko kupite tudi pri nas, v Centru Vitalizacije Hyper Human.

Deborah Mitchell je sicer poznana po svojem javnem nastopanju, kjer z veseljem deli svoje izkušnje o postavljanju izjemno uspešne lepotne blagovne znamke, ki jo je ustvarila kar iz svoje kuhinje. Pogosto govori o svojih težavah med odraščanjem, kjer je bila zaradi izrazitega pojava aken večkrat zasmehovana. Iz tega se je razvila tudi ideja in njena strast do ustvarjanja vrhunske naravne Heaven kozmetike, ki je, tako kot njej, spremenila življenje že mnogim moškim in ženskam.

Poleg samih izdelkov linije Heaven kozmetika, vam pri nas nudimo tudi široko ponudbo različnih tretmajev nege za obraz in kožo, kjer različne kombinacije produktov za kar največji učinek uporabimo skupaj z laserjem. Sama laserska terapija namreč poveča sposobnost kože, da absorbira hranilne snovi iz same kozmetike, posledično pa je učinek terapije z uporabo enakih kozmetičnih produktov, večji. Način tretmaja vam predlaga naš usposobljeni kozmetolog zatem, ko skupaj opravita brezplačno osnovno analizo kože in ugotovita česa vaša koža dejansko potrebuje in kaj bi ji škodovalo.

Kombinacije ostalih metod z laserjem in različnih preparatov Heaven kozmetike vam bodo zagotovile manj mastno kožo, zmanjšanje aken, mozoljev in ogrcev, pomlajen videz, bolj napeto kožo in manj gubic. Za vas smo zato že vnaprej pripravili naslednje tretmaje:

  • Tretma za izboljšanje hidratacije
  • Tretma za zmanjšanje mastne kože
  • Tretma za zmanjšanje hiperpigmentacije
  • Tretma večne mladosti

Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo večkratni obisk in poglobljeno analizo kože.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?