IV terapija v Ljubljani, se za vas nahaja na naslovu Roška cesta 25 v stavbi bivšega izpitnega centra. Tam vas bo pričakalo vrhunsko usposobljeno medicinsko osebje ter moderno opremljeni prostori, ki vam bodo pričarali občutek domačnosti in profesionalnosti.

Točno to želimo pri Centru Vitalizacije Hyper Human tudi doseči – da bi bile stranke pri nas zadovoljne in se počutile pozitivno ter sproščeno. Hkrati s strokovnim pristopom k IV terapiji zagotavljamo, da bo vsak dobil točno tisto, česar njegovemu telesu primanjkuje.

IV Terapija Header

IV ali intravenozna terapija namreč omogoča učinkovit in predvsem hiter vnos prepotrebnih vitaminov in mineralov, ki jih telesu primanjkuje. Krivec za to je pogosto nekvalitetna hrana, ki ne vsebuje dovolj potrebnih hranil, da bi naše telo funkcioniralo optimalno, k neravnovesju pa zelo pripomore tudi stresen in hiter življenjsko slog.

Pri izvajanju IV terapije v Ljubljani, je ključnega pomena analiza potreb, saj bomo le tako lahko telesu zagotovili tisto, kar najbolj potrebuje. V Centru Vitalizacije Hyper Human smo opremljeni z modernim laboratorijem, ki ga strokovno usposobljeno osebje uporablja za določitev vaših potreb in seveda posledično tudi pripravo prave terapije, ki vam bo povrnila energijo in okrepila vaš imunski sistem.

Pozitivni učinki IV terapije so predvsem:

  • optimalno delovanje vašega telesa, saj dobi potrebne vitamine in minerale,
  • okrepljen imunski sistem, ki pomaga preprečevati bolezni in lajšati prehladna obolenja,
  • večja odpornost na stres, nepravilno prehrano in pomanjkanje spanca.

IV terapija v Ljubljani je primerna predvsem za nekoga, ki živi hiter tempo življenja, premalo spi ali okreva po bolezni. Vsem tem stvarem je skupno, da porušijo naravno ravnovesje vitaminov in mineralov v telesu, kar vodi v slabši imunski sistem, slabo počutje, izgorelost ali celo nekatere bolezni. Ta hranila je potrebno čimprej nadomestiti, kar boste najhitreje in naučinkoviteje naredili z IV terapijo, ki zaobide prebavni trakt in tako poskrbi za še večjo in še hitrejšo absorbcijo v telesu.

Po terapiji se boste počutili bolje, imeli boste več energije in učinek stresnega življenja bo manjši.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?