Masaža z zeliščnimi snopki je nekaj stoletij stara azijska tehnika masaže, ki se uporablja pri lepotnih in sproščujočih tretmajih. Snopki so polnjeni z različnimi zdravilnimi zelišči, izbiramo pa jih glede na ciljno obravnavo in individualne potrebe. Temu prilagodimo tudi masažno tehniko in predvsem stanju vaše kože. Tretma pripomore k popolni sprostitvi telesa in duha, dvigne razpoloženje, zelo blagodejno in zdravilno pa deluje tudi na kožo, saj jo čisti, razstruplja, pomlajuje in ji podari zdrav sijaj.

Koristi:

  • Sproščanje mišične napetosti
  • Toplotni učinek mehča mišice tudi v globlje plasti
  • Toplota učinkovito odpira pore, zdravilna zeliščna mešanica pa lažje prodre globlje v tkivo
  • Razstrupljanje telesa
  • Povečanje krvnega in limfnega obtoka
  • Zmanjšanje zatekanja, ki je posledica vnetih mišic, vezi in sklepov
  • Zmanjšanje nastajanja krčev
  • Blaži vzrok in občutek zategnjene in napete kože

Masažo s snopki začnemo z vtiranjem kakovostnega rastlinskega olja v kožo, da postane mehka in voljna. Snopke segrejemo nad paro ali pa jih namočimo v toplo zeliščno olje. Nadaljujemo s pritiski na akupresurne točke, kar deluje izjemno blagodejno na telo in duha. Pritisk namreč ustvari terapevtski vonj, ki ga oddajajo zelišča. Masaža s snopi je namenjena razstrupljanju, poživitvi, sprostitvi, boljši prekrvavitvi, pospeševanju procesa obnavljanja kožnih celic in lajšanju mnogih drugih težav.

Kakovostni zeliščni snopki so namenjeni posebni tajski masažni tehniki. Uporabljamo jih za razstrupljanje, sprostitev, lajšanje bolečin in mnogih drugih težav. Sestave so različne, glede na ciljno delovanje, vsebujejo lahko kafro, limonsko travo, koprivo in sivko. Vrhunska zelišča, učinkovito lajšajo mnoge težave. Kafro in limonsko travo uporabljamo pri težavah z bolečinami v mišicah in sklepih, cirkulacijo, zvinih, težavah z artritisom in lajšanje čustvenih napetosti, sivka ima odlične antiseptične sposobnosti, obenem pa pomirja, sprošča in pomaga pri nespečnosti, medtem ko vsestranska kopriva deluje protivnetno, protibolečinsko in blagodejno na kožo. Po pravilni masaži s tem zeliščnim snopkom se počutimo prerojene in sproščene. Snop za sprostitev vsebuje sivko, kamilico, meliso, koprivo, timijan in pomarančne cvetove. Naravna zelišča so zavita v bombaž. Ta mešanica je namenjena razstrupljanju, poživitvi, sprostitvi, lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, boljši prekrvavitvi, pospeševanju procesa obnavljanja kožnih celic in lajšanju mnogih drugih težav. Zagotavlja prijetno sprostitev.

Kamilica je nepogrešljiva pri razdražljivosti, preobčutljivosti in stresu. Deluje protibakterijsko in razstrupljevalno, obenem pa blaži kožna vnetja ter pomaga pri oteklinah in bolečinah. Sivka razvaja s svojimi antiseptičnimi in izjemnimi pomirjevalnimi lastnostmi, medtem ko kopriva deluje protibakterijsko in blagodejno na kožo. Melisa pomirja in izboljšuje razpoloženje, timijan pa čisti, krepi odpornost in pomaga pri težavah s tesnobo. Pomarančni cvetovi pustijo značilen svež vonj, ki dodatno obogati njegovo čudovito aromo. Tak snopek je idealen za sprostitev in pomiritev. Mešanica rožmarina, poprove mete, ognjiča in koprive, je omamno dišeča kombinacija , ki nadvse ugodno deluje na imunski sistem, sprostitev in kožo. Protibakterijski rožmarin pospešuje cirkulacijo in odlično vpliva na razpoloženje, kopriva nežno poboža kožo in s svojimi protivnetnimi lastnostmi nanjo vpliva zelo blagodejno, ognjič pa nam pomaga, da se sprostimo. Poprova meta odlično pomaga pri težavah z bolečinami, glavoboli, srbenju in nekaterimi vnetji. Po masaži smo sproščeni in pripravljeni na nove podvige. 

Nepogrešljiv snopek za razstrupljanje vsebuje kar 6 učinkovitih zelišč in pomarančno lupino, ki poskrbi za razstrupljanje kože in telesa. Preplet njihovih vonjev tvori omamno aromo, ki dviguje razpoloženje. Protibakterijski in protiglivični rožmarin pomaga celiti rane, pospešuje cirkulacijo in pomirja. Limonska trava pomaga lajšanju bolečin in čiščenju, kopriva deluje protivnetno in izredno blagodejno na kožo, ognjič pa sprošča, pomaga pri težavah z izpuščaji in blaži otekline. Ingver je pravi očiščevalec, saj odstranjuje toksine iz kože in pospešuje cirkulacijo. Janež, ki pomaga pri utrujenosti in stresu. Po masaži smo kot prerojeni.   

Snop za obraz vsebuje idealno kombinacijo zelišč, ki izjemno blagodejno vplivajo na kožo na obrazu. Obremenjena in občutljiva koža bo zaradi sivke, kamilice, melise, koprive in pomarančne lupine pomirjena, splošno počutje pa mnogo boljše. Vonj, ki nastane ob dotiku s kožo, deluje sproščujoče tudi na duha. 

Snopek, ki vsebuje sivko, kamilico, koprivo in ognjič ima vključena zelišča, ki hkrati čistijo in pomirijo kožo na obrazu. Ognjič blaži otekline in pomaga pri težavah z izpuščaju, obenem pa tudi pomirja. Sivka je fantastičen antiseptik analgetik, ki kožo razkuži, obnavlja, kopriva pa deluje protivnetno. Snopek vsebuje tudi kamilico, ki je odlična rešitev za razdraženo in utrujeno kožo. Popoln snopek za nadvse prijetno masažo za čiščenje kože.