V Centru Vitalizacije Hyper Human pojem nega obraza razumemo precej širše, ki v kombinaciji s kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell ustvarja neverjetne učinke na kožo vašega obraza. Za dosego maksimalnih rezultatov, vam pred prvo nego obraza brezplačno opravimo osnovno analizo obraza, kjer spoznamo vašo kožo in prilagodimo nege vašim trenutnim potrebam.

Poleg tega lahko izberete dodatno storitev laserske terapije, kjer v sklopu nege obraza s pomočjo frakcijske laserske tehnologije in galvanske ultrazvočne tehnologije še potenciramo učinkovanje kozmetike Heaven.

BEE PEEL FACIAL

Nega obraza Bee Peel je namenjena doseganju popolnega tena kože. Osnova nege je nov izdelek Bee Peel. Ustvarjen je iz organske kokosove osnove, jabolka, sladkornega trsa in čebeljega strupa. Deluje kot intenzivni piling in vlažilna nega hkrati, saj pusti kožo gladko, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče globoko iz por. Z edinstveno formulo spodbuja nastajanje kolagena, ki poveča elastičnost in napetost kože ter odebeli kožo tudi v globljih slojih kože. Rešitev za pigmentacije, ki so nastale zaradi starosti ali izpostavljanja soncu. Bee Peel učvrsti in napne kožo, poenoti ten in zgladi kožo. Zmanjša videz brazgotin ter odpravlja akne in mozolje.

Bee Peel lahko uvrstimo med organsko kozmetiko in medicinsko pomlajevanje kože. Nego bi lahko opisali kar z besedami: “face lift v lončku” ali “kemični piling na organski način”.  Nega Bee Peel traja 30 minut, rezultati pa so vidni že po prvi negi. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti vsaj 3 zaporedne nege.

GOLD HEAVEN FACIAL

To je nova, revolucionarna nega in hkrati najprestižnejši izdelek kozmetike Heaven by Deborah Mitchell, ki jo lahko sedaj izkusi prav vsaka stranka . Gre za masko s čebeljim strupom Gold bee venom in novo kremo Prism Age Defiance v kombinaciji z 3D LED PHOTON THERAPY masko. Z združevanjem našega znanja o organskih in naravnih sestavinah z neinvazivno svetlobno terapijo lahko ne le spodbujamo nastajanje kolagena, temveč tudi zdravimo akne, razširjene pore, odpravljamo pigmentacije in poskrbimo za sijoč videz kože.

Zaradi svoje izjemne učinkovitosti, varnosti in ne nazadnje ne-invazivnosti v katero niso vpletene druge kemične sestavine, svetlobno terapijo uporabljajo številne znane osebnosti . Tako je na primer Jessica Alba na družabnih omrežjih delila svojo sliko med nošenjem 3D LED PHOTON THERAPY maske.

LED svetloba, ki je del te terapije stimulira naše celice v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo. Tako LED svetloba spodbuja aktivnost celic – fibroblastov, ki proizvajajo kolagen. Obenem ta svetloba upočasni aktivnost encimov, ki so sicer odgovorni za razgradnjo kolagena, zaradi katerih se koža stara in izgublja elastičnost. LED svetloba tudi pospeši nastajanje novih celic, zaradi česar pride do hitrejše regeneracije in svežega videza kože. Prva, ki je ugotovila koristi LED svetlobe je bila Ameriška vesoljska agencija NASA, ki je v 90-tih letih s pomočjo LED svetlobe uspešno pričela gojiti rastline na svoji vesoljski postaji. Opazili so tudi, da je LED svetloba pripomogla k hitrejšemu celjenju ran pri astronavtih v vesolju.

Nadaljnje raziskave so dokazale, da se celice, ki so izpostavljene LED svetlobi 150- do 200-krat hitreje obnavljajo v primerjavi s tistimi, ki niso bile izpostavljene tej svetlobi. Na podlagi omenjenih dokazov predstavlja svetlobna terapija skupaj s posebno masažno tehniko in organskimi izdelki Heaven, eno najbolj učinkovitih neg obraza pri nas.

NEGA ZA MOŠKE M4M:

Nega M4M bo spremenila pogled na to kako moški negujejo svojo kožo. Nego sestavljajo nagrajeni organski izdelki Heaven in posebna masažna tehnika, ki skupaj intenzivno delujejo proti staranju in so posebej prilagojeni moški koži. Nega vrača svežino utrujeni, pusti koži, obenem pa blaži in pomirja kožo, ki je lahko razdražena zaradi pogostega britja ali drugih razlogov.

Zakaj bi morale svojo kožo negovati samo predstavnice nežnejšega spola?

WILLOW BEE FACIAL

Nega obraza za popolno kožo, brez kožnih nečistoč z organsko kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell. Nega obraza Willow Bee Facial je namenjena osebam z nečisto kožo (mozolji, akne, ogrci), razširjenimi porami, kožnimi pigmentacijami in/ali poškodovano kožo zaradi pretiranega sončenja. Z organskimi izdelki Heaven by Deborah Mitchell uravnovesimo pH kože, s posebno masažno tehniko ter globinskim čiščenjem por pa delujemo proti kožnim nečistočam in posvetlimo pigmentacije.

S čebeljim strupom v izdelkih sprostimo obrazne linije, učvrstimo kožo in delujemo proti staranju. Izbiro izdelkov prilagodimo stranki glede na njeno stanje kože, pri negi pa ne potrebujemo pare za odpiranje kožnih por, saj to naredijo izdelki Heaven. Nega Willow Bee Facial traja 45 minut, pa rezultati so vidni že po prvi negi. Pri nečisti koži in večjih težavah se priporoča redno izvajanje enkrat mesečno.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?