Se soočate s katero od naslednjih težav?

 • Depresija
 • Stres in anksioznost
 • Slaba samopodoba
 • Težave v partnerskem odnosu
 • Agresija in bes
 • Osebnostne motnje
 • Motnje hranjenja
 • Deloholizem
 • Težave z duševnim zdravjem

Dovolite nam, da vam pomagamo pri premagovanju težav in izboljšanju kvalitete vašega življenja.

V Centru Vitalizacije Hyper Human vam nudimo pogovor z izkušenim psihologom v prijetnem in sproščenem okolju v duhu zaupnosti, molčečnosti in spoštovanja.

KDO BO Z VAMI?

ANJA KLOBAS

mag. Anja Klobas, dipl. psiholog in mag. mednarodnega marketinga ter managementa, katerega študij je končala v Milanu. Od svojega 18. leta je članica Rotaract. Skrbi za svoj neprestani osebnostni in profesionalni razvoj, zato veliko časa nameni spremljanju svetovnih trendov iz področja psihologije. Anja je do sedaj živela v več različnih državah, kjer se je izobraževala in delala kot psihologinja. Do sedaj je delala z več kot 100 individualnimi in poslovnimi klienti od Indije in Združenih držav Amerike do Kanade in Belgije. Njen pristop je zelo individualen saj meni, da je dober odnos ter zaupanje ključno za reševanje težav. V pogovoru uporablja dele gestalta, NLP ter pozitivne psihologije Martina Seligmana.

Anja je certificiran coach metode The Leadership Circle ter asertivni trener, z večletnimi izkušnjami svetovanja ter sodelovanja z različnimi podjetji na področju razvoja zaposlenih.

Skupaj boste našli pot do vašega boljšega počutja in osebnostne rasti tako na zasebnem kot na poslovnem področju.

100
klientov
10
let izkušenj
3000
ur terapije

INDIVIDUALNA TERAPIJA

Individualna terapija poteka ena na ena med usposobljenim psihologom in klientom v varnem in zaupnem okolju. Je terapija pri kateri usposobljeni strokovnjak individualno pomaga posamezniku pri reševanju osebnih težav, s katerimi se sooča.

PARTNERSKA TERAPIJA

Partnersko terapijo sočasno obiskujeta oba partnerja. V terapiji parom pomagamo graditi kvaliteten partnerski odnos in povezanosti ter jim pomagamo pri odpravi ovir, ki jih pestijo. Kvaliteten partnerski odnos bo tako temeljil na poslušanju, dialogu in razumevanju.

COACHING

Coaching je proces med coachem, posameznikom, timom ali delovno ogranizacijo. S coachingom dosežemo osebni in poslovni potencial. V Centru Vitalizacije bo z vami deloval “coach” z večletnimi izkušnjami svetovanja ter sodelovanja z različnimi podjetji na področju razvoja zaposlenih.

Psihologija je veda, ki znanstveno proučuje duševne procese, vedenje in osebnost, torej psihološke procese pri človeku. Je resno delo na sebi, ki zahteva predanost procesu, psiholog kot objektivni opazovalec, pa naslovi objektivna opažanja, ki jih pacient v varnem okolju lahko razreši.

Psiholog pomaga ljudem s čustvenimi, vedenjskimi ali osebnostnimi težavami. Pri tem izvaja psihološka svetovanja, ki so namenjena podpori ljudem pri različnih situacijah in izzivih v življenju. Pri svetovanju se poslužuje različnih tehnik, razbremenilni pogovor, igranje vlog, različni elementi psihoterapije, itd., pri čemer pomaga osebi, da se lažje sooča s težko situacijo. Biti mora empatičen, strokoven, neobsojajoč, avtentičen in zaupanja vreden, kar so tudi glavne vrednote našega usposobljenega osebja. Poglavitni cilj vsakega pogovora s psihologom je dolgoročno dobro počutje, vzpostavitev stika s samim seboj, vzpostavitev sprememb, ki pacientu omogočijo popoln izkoristek potencialov ter pozitiven pogled na prihodnost.

KAKO DO PRVEGA POGOVORA S PSIHOLOGOM?

1
Izpolnite obrazec za oddajo povpraševanja ali nas pokličite

2
Po prejetem povpraševanju vas bomo kontaktirali in vam rezervirali želen termin

3
Na prvem pogovoru boste s psihologom določili plan nadaljnjih obravnav

REZERVIRAJ TERMIN POGOVORA S PSIHOLOGOM


Za rezervacijo termina oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA:

  KAKO DOLGO TRAJA POGOVOR S PSIHOLOGOM?

  Posamezna individualna terapevtsko svetovalna ura traja približno 60 minut. Prva pogovor s psihologom in dogovor za nadaljnjo obravnavo traja od 30-45 minut.

  ALI TERAPIJE POTEKAJO INDIVIDUALNO?

  Da vam lahko nudimo kar se da kakovostno in vam prilagojeno obravnavo, terapevtsko svetovalne ure potekajo individualno. Na vašo željo lahko partnersko in družinsko terapijo izvajamo v paru.

  KDO IZVAJA TERAPEVTSKO-SVETOVALNE STORITVE?

  Pogovor v zaupnem okolju izvaja psiholog z izkušnjami z osebnim svetovanjem ter reševanjem čustvenih, vedenjskih ter osebnostnih težav.

  KOLIKO TERAPIJ JE POTREBNIH?

  Terapije pri pogovoru s psihologom so lahko kratkotrajne ali dolgotrajne. Število sej, ki jih boste imeli je odvisno od vas, vašega terapevta ter globine in komplemsnosti težav na katerih želite delati. Običajno vse terapije trajajo od 6 do 8 srečanj. Nekatere trajajo tudi dalj časa.

  KAJ ČE MI PSIHOLOG NE BO VŠEČ?

  Na prvem srečanju s psihologom navežeta odnos in spoznate kako terapevt deluje. To vam pomaga oceniti, ali je to prava oseba za vas. V kolikor boste sprejeli odločitev, da s psihologom ne želite sodelovati, lahko na vašo željo psihologa tudi zamenjamo.