Brez svetlobe ni življenja!

V Centru Vitalizacije Hyper Human izvajamo svetlobno terapijo s klinično testiranim in certificiranim medicinskim pripomočkom Bioptron izdelanim in patentiranim v Švici.

Bioptron svetlobna terapija je neinvazivna, varna in učinkovita terapija za medicinsko zdravljene s širokim obsegom uporabe za vaše zdravja, lepoto in dobro počutje.

ZAKAJ IZBRATI SVETLOBNO TERAPIJO BIOPTRON
  • Pomaga pri celjenju ran
  • Zdravljenje, lajšanje bolečin in zmanjševanje njihove intenzivnost
  • Zdravljenje športnih poškodb
  • Pomaga pri odpravi dermatoloških motenj in težav s kožo
  • Okrepi človekov imunski sistem
  • Spodbuja obnovitvene procese v telesu
  • Proti staranju
  • Lajšanje sezonskih motenj razpoloženja

Svetlobna terapija Bioptron je primerna za uporabo v fizioterapijo, ortopediji in revmatologinji. S strani švicarskih strokovnjakov je terapija klinično preizkušeno učinkovita in primerna tudi za otroke in mladostnike, ki imajo težave s kožo, okužbe zgornjih dihal in druge alergijske bolezni dihal ter kostno mišična obolenja.

KAKO DELUJE?

Širok razpon valovnih dolžin (od 480 do 3400 nm) svetlobi omogoča polikromatično delovanje, kar pomeni, da zajema vidno svetlobo in del infrardečega spektra. Svetloba tako v različnih valovnih dolžinah optimalno prodre v tkiva, kar posledično sproži biološke in celične reakcije. To privede do večje celične reakcije, večje mikrocirukalcije in celičnega delovanje, večje proizvodnje kolagena in elastina ter manjšanje oteklin in vnetja.

Valovna dolžina svetlobe Bioptron NE prodre v spekter ultravijoličnega sevanja (UV), zaradi česar je uporaba terapije varna, brez stranskih učinkov in ne predstavlja tveganja za poškodbe tkiv. Svetloba nizke energije Bioptron nam tako omogoča natančno odmerjanje ter stalno in enakomerno intenzivnost (varen odmerek svetlobe).

POTEK SVETLOBNE TERAPIJE

Strokovnjaki Centra Vitalizacije Hyper Human bodo za vas pripravili individualni program barvne in svetlobne terapije, ki bo prilagojen vašim potrebam. Posamezna terapija traja od 15-20 minut. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti več zaporednih terapij.

CENA

Cena posamične svetlobne terapije je odvisna od dolžine individualno pripravljene terapije. Primer: cena 30 minutne terapije je 30 EUR (cena vključuje DDV).