Kdaj je čas,
da nas pokličete?

 • Bolečine v križu, hrbtu ali vratu
 • Mišično-skeletne disfunkcije
 • Športne poškodbe in poškodbe pri delu
 • Stare poškodbe, ki se nikoli niso zares pozdravile
 • Pred in po operacijske rehabilitacije
 • Rehabilitacija po nevroloških stanjih

FIZIOTERAPIJA: NAROČANJE V AMBULANTO

  Izbira paketa fizioterapevtske obravnave se določi v sodelovanju z fizioterapevtom po opravljenem prvem pregledu in izdelavi načrta rehabilitacije.

  OSTANITE AKTIVNI IN BREZ BOLEČIN

  Pri fizioterapevtskih obravnavah, poleg manualne terapije, uporabljamo uveljavljene in najsodobnejše metode:

  FIZIOTERAPEVTI

  DINO ŠEKEROVIĆ, mag. fiziot.

  Dino je vodja fizioterapije v Centru Vitalizacije Hyper Human. Je diplomirani fizioterapevt z desetletnimi izkušnjami na področju zdravstva, fizioterapije in holistične medicine. Znanje je pridobival na Medicinski fakulteti na Reki in na magisteriju iz področja zdravstvenih ved, katerega končuje na Alma Mater Europaea v Mariboru.

  Leta 2015. je naredil specializacijo iz področja Managementa v zdravstvu.
  Leta 2017. je uspešno zaključil osnovni in napredni tečaj Kinesio-tapinga pri dr. Frangež.
  Leta 2018. je uspešno zaključil prvo stopnjo Ortopedske medicine – Cyriax.
  Leta 2020. je pridobil potrdilo o zaključenem tečaju bandažiranja.

  Vsakem pacientu pristopi kot celoti, ker trdno verjame, da je vsak človek celota zase in si zasluži individualen pristop k zdravljenju.

  12
  let izkušenj
  1000
  pacientov
  20000
  fizioterapevtskih obravnav
  15
  opravljenih izobraževanj

  VAŠE IZKUŠNJE Z NAMI

  Nadika GrofelnikNadika Grofelnik
  13:40 21 Mar 24
  Super pristop, prijazna in hitra obravnava, kjer podrobno obravnavajo težavo, terapija pa je prilagojena posamezniku. Urejeno, prijetno okolje in brezplačno parkirno mesto pred vhodom. Zelo zadovoljna, priporočam.
  Janja PotrčJanja Potrč
  17:58 18 Mar 24
  Prijazni , strokovni, točni.
  Zobni ProtetikiZobni Protetiki
  18:21 11 Mar 24
  Hitro in učinkovito delo dr. Vozel. Priporočam vsem za odstranitev znamenja
  Peter VrhoPeter Vrho
  17:50 21 Feb 24
  Si obravnavan kot človek ne kot številka. Hvala
  Miha HorvatMiha Horvat
  02:14 13 Feb 24
  Super 👌
  dr. Marko MIHAJLOVIĆdr. Marko MIHAJLOVIĆ
  21:11 01 Feb 24
  Prijeten ambient. Prijazno osebje. Zdravnik strokovno odgovoril na vsa vprasanja in izvedel poseg. Zdravstveni tehnik je tudi dobro opravil svoje delo. Priporočam.
  Lojze KozincLojze Kozinc
  18:51 09 Jan 24
  Z vašo storitvijo sem bil zelo zadovoljen.
  Pika KlopčarPika Klopčar
  08:35 09 Jan 24
  Vsi zelo prijazni.
  Mateja PrebevšekMateja Prebevšek
  20:38 08 Jan 24
  Bani JakopičBani Jakopič
  18:37 18 Dec 23
  Hvala za prijaznost in strokovnost.
  Hariet MHariet M
  19:07 11 Dec 23
  Izredno prijazno osebje, profesionalnost in se parkirna mesta pred kliniko:)
  Lojz ZabkarLojz Zabkar
  18:01 11 Dec 23
  Super osebje in profesionalna storitev.
  Damjana OcvirkDamjana Ocvirk
  16:46 11 Dec 23
  Izredno prijazni, profesionalni, zelo lepi prostori, urejeno parkirišče. Sodoben tretma, odlična izkušnja, kar tako naprej👍🤗😍🤩
  maja sproharmaja sprohar
  16:32 11 Dec 23
  Zelo prijazne in pozitivne osebe v kolektivu. Priporočam..
  ANJA ĐURAGIČANJA ĐURAGIČ
  16:25 14 Jun 23
  Nataša Gorjanc ZimaNataša Gorjanc Zima
  17:56 31 May 23
  Urejeno, mirno in pozitivno okolje, profesionalen in razumevajoč pristop.Na uvodnem pregledu sem dobila izčrpne informacije o svojem zdravstvenem stanju in predloge za terapije, ki lahko bistveno izboljšajo mojo kvaliteto življenja. Veselim se novega obiska. Hvala!
  Erik BeganovićErik Beganović
  16:28 31 May 23
  S “Snarlies”S “Snarlies”
  17:03 29 Mar 23
  Prijetno vzdušje, profesionalni pristop. Izvedel sem veliko informacij in svoj pregled štejem kot začetek moje poti proti zdravemu življenju
  Brigita PotockiBrigita Potocki
  10:00 09 Jan 23
  Odlična obravnava, zelo priporočam.
  js_loader

  FIZIOTERAPIJA: ZAKAJ
  IZBRATI NAS?

  BREZ ČAKALNIH VRST

  Lahko vam zagotovimo termin za fizioterapevtsko obravnavo že nekaj dni po oddanem povpraševanju.

  PRISTOP 1 NA 1

  Zagotavljamo vam najbolj optimalno individualizirano fizioterapevtsko izkušnjo, ki je osredotočena na hitro okrevanje in neodvisnost. Skozi celoten plan rehabilitacije vas individualno vodi isti fizioterapevt.

  SODOBNOST

  V Centru Vitalizacije, poleg manualne terapije, uporabljamo uveljavljene in najsodobnejše metode fizioterapije.

  IZKUŠNJE IN STROKOVNOST

  Terapije izvajajo izkušeni strokovnjaki s področja diagnosticiranja, rehabilitacije, zdravljenja in preventivne fizioterapevtske obravnave.

  KAKOVOST IN VARNOST

  Našemu prijaznemu in strokovnemu osebju ste na prve mestu vi, ter kakovostna in varna storitev, ki se kaže v vašem zadovoljstvu.

   

  KAJ MOREMO VEDETI PRED OBISKOM FIZIOTERAPIJE?

  KAKO POTEKA PRVI BREZPLAČNI PREGLED PRI FIZIOTERAPEVTU?

  V naši fizioterapiji vam nudimo popolnoma BREZPLAČEN prvi pregled, kjer se boste srečali s fizioterapevtom. Na tem prvem srečanju vam bo fizioterapevt posvetil čas za pogovor, da bi bolje razumel vaše težave in cilje. Nato bo sledila temeljita ocena vašega trenutnega stanja, ki jo bo izvedel fizioterapevt, da bi lahko pripravil individualiziran načrt fizioterapije in rehabilitacije, prilagojen vašim potrebam. Pomembno je poudariti, da je prvi pregled povsem neobvezujoč, zato se lahko po prejemu ocene in načrta rehabilitacije samostojno odločite, kako želite nadaljevati s fizioterapijo.

  ALI ZA OBISK FIZIOTERAPEVTA POTREBUJEM NAPOTNICO?

  Ne, za obisk pri nas ne potrebujete napotnice zdravnika. To pomeni, da imate direkten dostop do naših fizioterapevtskih storitev, kar omogoča hitrejši in bolj dostopen način pridobivanja strokovne pomoči pri težavah, ki zahtevajo fizioterapevtsko obravnavo.

  Če se soočate s težavami, ki vključujejo gibalne težave, bolečine ali druge potrebe po fizioterapiji, čimprej oddajte povpraševanje ali nas pokličite +386 30 462 033. Kot sodobna fizioterapija v Ljubljani vam omogočamo termin za fizioterapijo že v nekaj dneh.

  KAKŠNE JE ČAKALNA DOBA ZA FIZIOTERAPEVTSKO OBRAVNAVO?

  Kot sodobna fizioterapija v Ljubljani smo zavezani zagotavljanju visokokakovostne in pravočasne oskrbe naših strank. Naš fizioterapija se ponaša z izjemno učinkovitim sistemom brez čakalnih vrst. V nasprotju z nekaterimi  številnimi drugimi izvajalci v zdravstvenem sisitemu vam lahko obljubimo, da boste dobili termin že v nekaj dneh po oddaji povpraševanja.

  KOLIKO TRETMAJEV BOM POTREBOVAL?

  Vsako telo in vsaka poškodba zahtevata individualen pristop k fizioterapiji. Število terapij, ki jih boste potrebovali, je odvisno od različnih faktorjev, vključno z vašim zdravstvenim stanjem, naravo poškodbe ter specifičnimi zahtevami rehabilitacije.

  V primeru rehabilitacije po poškodbi ali operaciji se običajno priporoča obisk med 8 in 10 terapij, vendar je to lahko prilagojeno glede na posamezne okoliščine. Pomembno je, da se zavedate, da je trajanje in intenzivnost terapije odvisna od hitrosti okrevanja in odziva vašega telesa na terapevtske postopke. Naša sodobna fizioterapevtska obravnava v Ljubljani vam omogoča, da se terapija prilagodi vašim specifičnim potrebam, kar vodi k boljšim rezultatom in hitrejšemu okrevanju.

  KAKŠNA JE CENA FIZIOTERAPEVTSKE OBRAVNAVE?

  Nudimo vam BREZPLAČNI prvi pregled pri našem izkušenem fizioterapevtu, kar vključuje temeljito oceno vašega zdravstvenega stanja in pripravo individualiziranega načrta rehabilitacije. S tem pristopom želimo omogočiti strankam vpogled v naše storitve ter jim zagotoviti celovito razumevanje potrebnih terapevtskih ukrepov.

  Ponujamo dve različni vrsti fizioterapevtskih obravnav, pri čemer je cena male fizioterapevtske obravnave 40 EUR, medtem ko je cena velike fizioterapevtske obravnave 65 EUR. Razlika v cenah odraža obseg terapevtske obravnave in upošteva individualne potrebe vsakega posameznika. Cilj fizioterapije je cilj zagotoviti strokovno fizioterapevtsko oskrbo, ki je ne le učinkovita, temveč tudi cenovno dostopna za naše stranke. Zato si poglejte tudi PAKETE FIZIOTERAPIJ, ki so pripravljeni glede na obravnavo najpogostejših diagnoz.

  KATERA STANJA ZDRAVITE V VAŠI FIZIOTERAPEVTSKI AMBULANTI?

  V naši fizioterapevtski ambulanti v Ljubljani smo predani zagotavljanju celostne skrbi in učinkovitega zdravljenja pri različnih zdravstvenih težavah. Naš tim se osredotoča na reševanje bolečin v križu, hrbtu in vratu, mišično-skeletnih disfunkcij ter obravnavo športnih poškodb. Specializirani smo tudi za zdravljenje starih poškodb, ki se morda niso nikoli v celoti pozdravile.

  Z izkušnjami na področju fizioterapije se ukvarjamo s širokim spektrom stanj, vključno s petim trnom, bolečinami v križu, “išiasom”, sindromom karpalnega kanala, težavami kot sta golf in teniški komolec, ter kalcifikacijami. Naša predanost sega tudi v rehabilitacijo po operacijah in skrb za posameznike s nevrološkimi stanji.

  KATERE TEHNIKE FIZIOTERAPIJE IZVAJATE?

  V naši ambulanti ponujamo širok spekter tehnik fizioterapije, ki so prilagojene individualnim potrebam vsakega pacienta:

  TECAR terapija je tehnika fizioterapije, ki uporablja visokofrekvenčni električni tok za stimulacijo tkiva, kar spodbuja proces celjenja, zmanjšuje bolečino in povečuje gibljivost sklepov.

  Globinski udarni val je neinvazivna metoda, ki s pomočjo zvočnih valov stimulira celjenje poškodovanega tkiva, zmanjšuje vnetja ter izboljšuje prekrvavitev.

  Magnetna terapija uporablja magnetno polje za lajšanje bolečin, pospeševanje celjenja in izboljšanje funkcije tkiva.

  Laserska terapija uporablja svetlobo za pospeševanje celjenja, zmanjšanje vnetja in lajšanje bolečin.

  Ultrazvočna terapija v fizioterapije uporablja uporablja visokofrekvenčne zvočne valove za prodor v globlje plasti tkiva, kar pomaga pri zmanjševanju bolečine, izboljšanju gibljivosti ter pospeševanju celjenja.

  Elektroterapija izkorišča električni tok za zmanjševanje bolečin, krepitev mišic, izboljšanje krvnega obtoka in zmanjšanje oteklin.

  Svetlobna terapija uporablja različne valovne dolžine svetlobe za spodbujanje procesov celjenja, zmanjševanje vnetij ter lajšanje bolečin.

  REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ŠE DANES

  Izkoristi priložnost in rezerviraj BREZPLAČNI prvi pregled pri fizioterapevtu s pripravo plana rehabilitacije.
  Za rezervacijo termina oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033