Kdaj na specialistični ortopedski pregled?
  • Bolečina pri opravljanju vsakodnevnih aktivnosti,
  • športne in druge poškodbe, ki se nikoli niso zares zacelile,
  • kronična bolečina, ki traja več mesecev,
  • nestabilnost pri hoji,
  • otrplost in mravljinčenje v okončinah,
  • artirtis,
  • poškodbe mehkih tkiv.

NAROČANJE V ORTOPEDSKO AMBULANTO

BREZ ČAKALNIH VRST

V sodobni ortopedski ambulanti vam nudimo specialistične ortopedske preglede s področja degenerativnih in mišično-skeletnih obolenj ter športnih poškodb.

DIAGNOSTIČNO - TERAPEVTSKE METODE ZDRAVLJENJA

V ortopedski ambulanti vam nudimo različne posege, ki omogočajo natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje.

KAKO DO PREGLEDA PRI ORTOPEDU

1
REZERVACIJA TERMINA

Za rezervacijo termina ortopedskega pregleda, nas pokličite na telefonsko številko 030 462 033 ali nam pišite na info@centervitalizacije.si.

Prvi pregled lahko rezervirate tudi z oddanim povpraševanjem v spodnjem obrazcu.

2
ANAMNEZA IN DIAGNOZA

Skozi pogovor, vas bo ortoped povprašal o vašem splošnem zdravju, obstoječih boleznih in prisotnih bolečinah. Pomembno je, da ortopedu natančno opišete bolečine in težave s katerimi se srečujete. Nato bo ortoped opravil poglobljen specialistični ortopedski pregled z oceno splošne sposobnosti gibanja in ugotavljanjem težav lokomotornega aparata.

Anamneza in specialistični ortopedski pregled sta osnova za postavitev natančne diagnoze.

3
ZDRAVLJENJE

Glede na postavljeno diagnozo bo zdravnik pripravil plan zdravljenja in rehabilitacije.

Ta vključuje najsodobnejše diagnostično-terapevtske metode ortopedskega zdravljenja in rehabilitacije bolezni kosti, sklepov, mišic, veziv in tkiv. V plan zdravljenja vključujemo tudi storitve ambulantne fizioterapije.

NAŠI STROKOVNJAKI

VLADIMIR PETROVIĆ, dr. med.,
specialist ortopedske kirurgije

Dr. Petrović je specialist ortopedske kirurgije z večletnimi izkušnjami na področju diagnostično-terapevtskih metod zdravljenja in rehabilitacije bolezni kosti, sklepov, mišic, veziv in tkiv. Specializacijo je zaključil v Beogradu, sedaj pa že več kot 13 let aktivno deluje kot specialist ortoped v različnih zdravstvenih ustanovah po Sloveniji.  Kot specialist na svojem področju se je udeležil številnih mednarodnih ortopedskih kongresov.  Posebej je usposobljen za zdravljenje športnih poškodb kolena, za patologijo pogačice, za poškodbe in obolenja zgornjega ter spodnjega skočnega sklepa in stopala. V Centru Vitalizacije dr. Petrović skupaj z zdravstvenim timom vodi Specialistično ortopedsko ambulanto.

VAŠE IZKUŠNJE Z NAMI

Nadika GrofelnikNadika Grofelnik
13:40 21 Mar 24
Super pristop, prijazna in hitra obravnava, kjer podrobno obravnavajo težavo, terapija pa je prilagojena posamezniku. Urejeno, prijetno okolje in brezplačno parkirno mesto pred vhodom. Zelo zadovoljna, priporočam.
Janja PotrčJanja Potrč
17:58 18 Mar 24
Prijazni , strokovni, točni.
Zobni ProtetikiZobni Protetiki
18:21 11 Mar 24
Hitro in učinkovito delo dr. Vozel. Priporočam vsem za odstranitev znamenja
Peter VrhoPeter Vrho
17:50 21 Feb 24
Si obravnavan kot človek ne kot številka. Hvala
Miha HorvatMiha Horvat
02:14 13 Feb 24
Super 👌
dr. Marko MIHAJLOVIĆdr. Marko MIHAJLOVIĆ
21:11 01 Feb 24
Prijeten ambient. Prijazno osebje. Zdravnik strokovno odgovoril na vsa vprasanja in izvedel poseg. Zdravstveni tehnik je tudi dobro opravil svoje delo. Priporočam.
Lojze KozincLojze Kozinc
18:51 09 Jan 24
Z vašo storitvijo sem bil zelo zadovoljen.
Pika KlopčarPika Klopčar
08:35 09 Jan 24
Vsi zelo prijazni.
Mateja PrebevšekMateja Prebevšek
20:38 08 Jan 24
Bani JakopičBani Jakopič
18:37 18 Dec 23
Hvala za prijaznost in strokovnost.
Hariet MHariet M
19:07 11 Dec 23
Izredno prijazno osebje, profesionalnost in se parkirna mesta pred kliniko:)
Lojz ZabkarLojz Zabkar
18:01 11 Dec 23
Super osebje in profesionalna storitev.
Damjana OcvirkDamjana Ocvirk
16:46 11 Dec 23
Izredno prijazni, profesionalni, zelo lepi prostori, urejeno parkirišče. Sodoben tretma, odlična izkušnja, kar tako naprej👍🤗😍🤩
maja sproharmaja sprohar
16:32 11 Dec 23
Zelo prijazne in pozitivne osebe v kolektivu. Priporočam..
ANJA ĐURAGIČANJA ĐURAGIČ
16:25 14 Jun 23
Nataša Gorjanc ZimaNataša Gorjanc Zima
17:56 31 May 23
Urejeno, mirno in pozitivno okolje, profesionalen in razumevajoč pristop.Na uvodnem pregledu sem dobila izčrpne informacije o svojem zdravstvenem stanju in predloge za terapije, ki lahko bistveno izboljšajo mojo kvaliteto življenja. Veselim se novega obiska. Hvala!
Erik BeganovićErik Beganović
16:28 31 May 23
S “Snarlies”S “Snarlies”
17:03 29 Mar 23
Prijetno vzdušje, profesionalni pristop. Izvedel sem veliko informacij in svoj pregled štejem kot začetek moje poti proti zdravemu življenju
Brigita PotockiBrigita Potocki
10:00 09 Jan 23
Odlična obravnava, zelo priporočam.
js_loader

KAJ JE DOBRO VEDETI PRED OBISKOM ORTOPEDSKE AMBULANTE?

Kako se pripraviti na ortopedski pregled?

Pred ortopedskim pregledom zberite vse relevantne informacije o svojih simptomih, prejšnjih poškodbah ali operacijah ter zdravilih, ki jih jemljete. Prav tako prinesite s seboj izvide prejšnjih ortopedskih pregledov. Če imate specifična vprašanja ali skrbi, jih zapišite, da ne pozabite na pomembne podrobnosti med pregledom. S temi pripravami boste izboljšali natančnost diagnoze in učinkovitost pregleda v ortopedski ambulanti

Kako poteka naročanje na ortopedski pregled?

Naročanje v ortopedsko ambulanto je enostavno in učinkovito. Na spletni strani izberite možnost za naročanje na ortopedski pregled. Sistem vam bo omogočil izbiro proste termine glede na razpoložljivost. S hitrim in enostavnim postopkom si boste zagotovili pravočasno in strokovno obravnavo v naši ortopedski ambulanti. Preprosto sledite navodilom na spletni strani in si rezervirajte želeni termin.

Kako poteka pregled v ortopedski ambulanti?

Pregled v ortopedski ambulanti se začne s sprejemom, kjer boste izpolnili osnovne obrazce o vašem zdravstvenem stanju. Nato vas bo ortoped podrobno povprašal o vaših simptomih in zdravstveni anamnezi. Sledi natančen fizični pregled prizadetega območja, morda tudi uporaba diagnostičnih preiskav. Po postavitvi diagnoze vam bo zdravnik predstavil možnosti zdravljenja in vam odgovoril na morebitna vprašanja. Celoten ortopedski pregled je zasnovan za zagotavljanje natančne ocene vašega ortopedskega stanja ter oblikovanje personaliziranega načrta zdravljenja.

Katere terapevtske metode lahko pričakujem okviru ortopedskega pregleda?

V ortopedski ambulanti se lahko v primeru potrebe zdravljenja zdravnik odloči za uporabo različnih metod, med katerimi so terapevtske punkcije sklepa, protibolečinske terapje , aplikacija preparatov s hialuronsko kislino v sklepe. Pomembno je poudariti, da vse terapevtske aplikacije v sklepe potekajo pod natančnim nadzorom ultrazvoka (UZ), kar omogoča zdravniku precizno izvajanje terapevtskih postopkov za optimalne rezultate. Te terapevtske metode so zasnovane tako, da omogočajo lajšanje bolečin, izboljšanje funkcionalnosti sklepov in spodbujanje naravnega procesa celjenja in regeneracije tkiva. Ortopedski pregled bo individualno prilagojen glede na specifično ortopedsko stanje posameznega pacienta.

Želite termin specialističnega ortopedskega pregleda?

Oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033

NAROČI SE ZDAJ