Intravenozna terapija, ali kot ji pogovorno pogosteje rečemo IV terapija, omogoča hiter in učinkovit vnos vitaminov in mineralov, ki jih vaše telo potrebuje.  Pri uporabi intravenozne terapije je ključnega pomena analiza potreb vsakega posameznika po hranilih in elementih, saj lahko le tako dosežemo maksimalni učinek terapije. V centru vitalizacije Hyper Human smo opremljeni s sodobnim laboratorijem in strokovno usposobljenim osebjem, kar nam omogoča, da bo intravenozna terapija pripravljena in prilagojena za vsakega posameznika posebej.

Vitamini in minerali so nujno potrebni za izvedbo procesov v našem telesu, hrana, ki jo uživamo pa je pogosto pusta – ne vsebuje dovolj vitaminov. Ne pomaga niti stresen življenjski slog, ki poveča njihovo porabo in jih posledično prične primanjkovati za nujne procese. Prednost intravenozne terapije v primerjavi z peroralnim uživanjem dodatkov je ta, da vsi vitamini in minerali zaobidejo prebavni trakt, saj jih dobite direktno v vaši kri, posledično pa je absorbcija mnogo boljša.

SPLOŠNI POZITIVNI UČINKI IV TERAPIJE:

  • TELO DOBI POTREBNE VITAMINE IN MINERALE, KI JIH POTREBUJE ZA OPTIMALNO DELOVANJE,
  • OKREPI DELOVANJE IMUNSKEGA SISTEMA TER TAKO POMAGA PREPREČEVATI BOLEZNI IN TUDI LAJŠATI PREHLADNA OBOLENJA,
  • LAJŠA UČINKE STRESA, NEPRAVILNE PREHRANE IN POMANJKANJA SPANJA.

Intravenozna terapija je primerna za vse, ki živijo hitro in naporno življenje, ki jim ne omogoča potrebne sprostitve in regeneracije. Predvsem so to ljudje na vodstvenih položajih, športniki, ljudje s kroničnimi obolenji in ljudje, ki so nedolgo nazaj preboleli kakšno hujšo bolezen. Intravenozna terapija je preventivna skrb za vaše zdravje.

Današnji hitri tempo življenja, premalo spanca ali morebitno okrevanje po bolezni imajo namreč za posledico neravnovesje v telesu, oslabljen imunski sistem in pomanjkanje dragocenih vitaminov in mineralov v telesu, kar lahko vodi v slabo počutje, izčrpanost, izgorelost in celo nekatere bolezni. Zato je ključnega pomena prisluhniti telesu ter manjkajoča hranila čimprej varno in učinkovito nadomestiti.

Po terapiji boste lahko opazili izboljšanje počutja, imeli boste več energije in učinek stresa bo manjši.

Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?