KDAJ JE ČAS ZA INTRAVENOZNO TERAPIJO?

 • Občutek kronične utrujenosti
 • Izčrpanost
 • Težave s stresom
 • Slabo počutje brez energije
 • Potreba po okrepitev imunskega sistema
 • Nadomeščanje vitaminov in mineralov

Izboljšajte svoje zdravje

Intravenozna terapija je medicinski postopek, kjer se tekočine, zdravila in hranila vnašajo neposredno skozi vene na hiter, učinkovit in varen način. V Centru Vitalizacije Hyper Human vam nudimo terapije z vitamini in minerali, ki vam jih predpišemo glede na predhodno opravljeno anamnezo, zdravstveni pregled ter laboratorijske preiskave krvi.

VEČ ENERGIJE IN BOLJŠE POČUTJE

KAKO POTEKA INTRAVENOZNA TERAPIJA

Pred izvedbo intavenozne terapije boste opravili posvet z zdravnikom, ki bo na podlagi anamneze in zdravstvenega pregleda določil personalizirano intravenozno terapijo.

Ob prvem posvetu, bomo v Centru Vitalizacije Hyper Human za vas opravili temeljit pregled z najsodobnejšo diagnostično napravo Mesi, ki poleg merjenja krvnega tlaka, EKG-ja in drugih osnovnih meritev izmeri tudi vaš gleženjski indeks, s katerim odkrivamo zožitve ali zapore arterij na nogah. Sledi priprava na intavenozno terapijo. Izkušeno zdravstveno osebje pripravi intravenozno terapijo primerno za vas in vam v veno vstavi kateter. Infuzija teče počasi, s prilagojeno hitrostjo. Terapijo prejemate v prijetnem in sproščujočem okolju, pod stalnim nadzorom našega strokovnega zdravstvenega osebja, ki vas bo varno vodilo skozi celotno terapijo ter bilo na voljo za vsa vprašanja. Celoten prvi tretma traja 60-120 minut, sledi še 20-30 minut počitka. Po terapiji boste lahko opazili izboljšanje počutja, imeli boste več energije in učinek stresa bo manjši. Za optimalen rezultat je priporočljivo terapije ponavljati.

POZITIVNI UČINKI INTRAVENOZNE TERAPIJE

Hiter in preprost postopek za lajšanje simptomov bolezni

Zagotavlja takojšnjo absorbcijo potrebnih vitaminov in mineralov

Odpravi pomanjkanje hranil v vašem telesu

Hranila se absorbirajo neposredno v vaš krvni obtok, zaradi česar je terapija še učinkovitejša

Vašemu telesu zagotavlja optomalno hidracijo

Uravnava nivo hormonov v vašem telesu

Pospeši regeneracijo vašega telesa

Izboljša telesno in psihično počutje

KDAJ SE ODLOČITI ZA INTRAVENOZNA TERAPIJO

Ko začutite, da je vaše telo zaradi stresnih ali zdravstvenih dejavnikov preobremenjeno in si želite povrniti energijo ter podpreti telo in imunski sistem. Današnji hitri tempo življenja, premalo spanca ali morebitno okrevanje po bolezni imajo namreč za posledico neravnovesje v telesu, oslabljen imunski sistem in pomanjkanje dragocenih vitaminov in mineralov v telesu, kar lahko vodi v slabo počutje, izčrpanost, izgorelost in celo nekatere bolezni. Zato je ključnega pomena prisluhniti telesu ter manjkajoča hranila čimprej varno in učinkovito nadomestiti.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

BREZSKRBNOSTI

Intravenozno terapijo prejmete v prijetnem in sproščenem okolju, pod stalnim nadzorom našega strokovnega zdravstvenega osebja. 

INDIVIDUALNOST

Vsakemu posamezniku se posvetimo individualno ter intravenozno terapijo prilagodimo zdravstvenemu stanju.

VARNOST IN KAKOVOST

Skrbimo, da celotna storitev poteka po najvišjih standardih varnosti in kakovosti.

BREZ ČAKANJA

Lahko vam zagotovimo termin intravenozne terapije že nekaj dni po oddaji povpraševanja.

CELOSTNA OBRAVNAVA

Pri nas vam nudimo celotno obravnavo od osnovnega zdravstvenega pregleda, posveta z zdravnikom, osnovnih laboratorijskih preiskav in intravenozne terapije. Tako vam ni potrebno pred terapijo opravljati zdravstvene preglede in preiskave drugod.

VAŠE IZKUŠNJE Z NAMI

Florijana ZivkoFlorijana Zivko
16:02 28 Jun 23
Zelo prijazno in strokovno osebje.Iskreno priporocam.
Grega JernejcGrega Jernejc
16:36 20 Jun 23
ANJA ĐURAGIČANJA ĐURAGIČ
16:25 14 Jun 23
Nataša Gorjanc ZimaNataša Gorjanc Zima
17:56 31 May 23
Urejeno, mirno in pozitivno okolje, profesionalen in razumevajoč pristop.Na uvodnem pregledu sem dobila izčrpne informacije o svojem zdravstvenem stanju in predloge za terapije, ki lahko bistveno izboljšajo mojo kvaliteto življenja. Veselim se novega obiska. Hvala!
Erik BeganovićErik Beganović
16:28 31 May 23
S “Snarlies”S “Snarlies”
17:03 29 Mar 23
Prijetno vzdušje, profesionalni pristop. Izvedel sem veliko informacij in svoj pregled štejem kot začetek moje poti proti zdravemu življenju
Karin BačKarin Bač
11:36 09 Jan 23
V Centru Vitalizacije sem opravila storitev - vip analizo kože. Nad urejenim prostorom, udobjem in strokovnostjo ter izkušenost s strani gospodične sem bila navdušena in vesela. Še enkrat hvala vam :).
Brigita PotockiBrigita Potocki
10:00 09 Jan 23
Odlična obravnava, zelo priporočam.
js_loader

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ŠE DANES

Rezerviraj termin prve intravenozne terapije s posvetom pri zdravniku.
Oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA:

  KOLIKO ČASA PO TERAPIJI SE OBČUTIJO PRVI POZITIVNI UČINKI INTRAVENOZNE TERAPIJE?

  Učinke terapije in izboljšanje počutja boste občutili že po prvi terapiji. Za ohranjanje telesnega in duševnega dobrega počutja, je priporočljivo v nekaj tednih opravite več zaporednih intravenoznih terapij vitaminov in mineralov.

  KATERE VITAMINE IN MINERALE PREJMEM Z INTRAVENOZNO TERAPIJO?

  Glede na posvet z vami in opravljene laboratorijske preiskave zdravnik določi vitamine in minerale, ki jih vaše telo potrebuje za optimalno delovanje. Infuzijska terapija največkrat vsebuje vitamin C, kombinacije vitamina B ter druge vitamine in minerale, ki igrajo pomembno vlogo pri imunski obrambi in ohranjanju zdravja.

  KATERE LABORATORIJSKE PREISKAVE SO POTREBNE?

  V primeru, da ste že predhodno opravili osnovno krvno sliko, s seboj prinesite izvid, ki ni starejši od enega meseca. V primeru, da zdravnik določi, da so pred prvo intravenozno terapijo potrebne laboratorijske preiskave, vam uredimo tudi to.

  V primeru diagnosticirane katere druge bolezni, lahko na posvet z zdravnikom prinesete tudi ostale zdravstvene izvide, ki se nanašajo na vaše zdravstveno stanje.

  Osnovne laboratorijske preiskave naj vsebujejo: jetrni testi (AST, ALT, GGT, Bilirubin (celokupni)), sečnina, kreatinin, glukoza, železo, transferin, feritin elektroliti (K, Na, Cl), kalcij, magnezij, hemogram, CRP, vitamin B12, folna kislina, vitamin D.

  KOLIKO ČASA TRAJA INTRAVENOZNA TERAPIJA?

  Celoten prvi tretma traja 60-120 minut, sledi še 20-30 minut počitka.

  NE MARAM IGEL, JE INTRAVENOZNA TERAPIJA RES PRIMERNA ZAME?

  Rahlo nelagodje, ki ga občutite ob vstavitvi kanala za intravenozno terapijo je odtehtano s koristmi, ki jih boste občutili med in takoj po terapiji. Pri nas poleg zdravnika delo opravljajo izkušene diplomirane medicinske sestre in zdravstveniki, zato ne bo nepotrebnega večkratnega zbadanja.