KDAJ JE ČAS ZA VITAMINSKO TERAPIJO?

 • Občutek kronične utrujenosti
 • Izčrpanost
 • Težave s stresom
 • Slabo počutje brez energije
 • Potreba po okrepitev imunskega sistema
 • Nadomeščanje vitaminov in mineralov

NAROČANJE V AMBULANTO

Izboljšajte svoje zdravje in se naročite na vitaminsko terapijo. V Centru Vitalizacije Hyper Human vam nudimo terapije z vitamini in minerali, ki vam jih predpišemo glede na predhodno opravljeno anamnezo, celosten zdravstveni pregled in posvet z zdravnikom.

  IV TERAPIJA ZA VEČ ENERGIJE IN BOLJŠE POČUTJE

  KAKO POTEKA VITAMINSKA TERAPIJA

  Pred izvedbo IV terapije boste opravili posvet z zdravnikom, ki bo na podlagi anamneze in zdravstvenega pregleda določil personalizirano intravenozno terapijo.

  Ob prvem posvetu, bomo v Centru Vitalizacije Hyper Human za vas opravili temeljit pregled z najsodobnejšo diagnostično napravo Mesi, ki poleg merjenja krvnega tlaka, EKG-ja in drugih osnovnih meritev izmeri tudi vaš gleženjski indeks, s katerim odkrivamo zožitve ali zapore arterij na nogah. Sledi priprava na intavenozno terapijo. Izkušeno zdravstveno osebje pripravi intravenozno terapijo primerno za vas in vam v veno vstavi kateter. Infuzija teče počasi, s prilagojeno hitrostjo. Terapijo prejemate v prijetnem in sproščujočem okolju, pod stalnim nadzorom našega strokovnega zdravstvenega osebja, ki vas bo varno vodilo skozi celotno terapijo ter bilo na voljo za vsa vprašanja. Celoten prvi tretma traja 60-120 minut, sledi še 20-30 minut počitka. Po terapiji boste lahko opazili izboljšanje počutja, imeli boste več energije in učinek stresa bo manjši. Za optimalen rezultat je priporočljivo terapije ponavljati.

  POZITIVNI UČINKI VITAMINSKE TERAPIJE

  Hiter in preprost postopek za lajšanje simptomov bolezni

  Zagotavlja takojšnjo absorbcijo potrebnih vitaminov in mineralov. Dobra vitaminska terapija

  Odpravi pomanjkanje hranil v vašem telesu

  Hranila se absorbirajo neposredno v vaš krvni obtok, zaradi česar je terapija še učinkovitejša

  IV terapija vašemu telesu zagotavlja optimalno hidracijo

  Uravnava nivo hormonov v vašem telesu

  Pospeši regeneracijo vašega telesa

  Izboljša telesno in psihično počutje

  KDAJ SE ODLOČITI ZA VITAMINSKO TERAPIJO

  Ko začutite, da je vaše telo zaradi stresnih ali zdravstvenih dejavnikov preobremenjeno in si želite povrniti energijo ter podpreti telo in imunski sistem. Današnji hitri tempo življenja, premalo spanca ali morebitno okrevanje po bolezni imajo namreč za posledico neravnovesje v telesu, oslabljen imunski sistem in pomanjkanje dragocenih vitaminov in mineralov v telesu, kar lahko vodi v slabo počutje, izčrpanost, izgorelost in celo nekatere bolezni. Zato je ključnega pomena prisluhniti telesu ter manjkajoča hranila čimprej varno in učinkovito nadomestiti. Tukaj vam lahko IV terapija pomaga, kot tudi vitaminska terapija, da izboljšate svoje počutje.

  ZAKAJ IZBRATI NAS?

  BREZSKRBNOSTI

  Intravenozno terapijo prejmete v prijetnem in sproščenem okolju, pod stalnim nadzorom našega strokovnega zdravstvenega osebja. 

  INDIVIDUALNOST

  Vsakemu posamezniku se posvetimo individualno ter intravenozno terapijo prilagodimo zdravstvenemu stanju.

  VARNOST IN KAKOVOST

  Skrbimo, da celotna storitev poteka po najvišjih standardih varnosti in kakovosti.

  BREZ ČAKANJA

  Lahko vam zagotovimo termin intravenozne terapije že nekaj dni po oddaji povpraševanja.

  CELOSTNA OBRAVNAVA

  Pri nas vam nudimo celotno obravnavo od osnovnega zdravstvenega pregleda, posveta z zdravnikom, osnovnih laboratorijskih preiskav in intravenozne terapije. Tako vam ni potrebno pred terapijo opravljati zdravstvene preglede in preiskave drugod.

  VAŠE IZKUŠNJE Z NAMI

  Nadika GrofelnikNadika Grofelnik
  13:40 21 Mar 24
  Super pristop, prijazna in hitra obravnava, kjer podrobno obravnavajo težavo, terapija pa je prilagojena posamezniku. Urejeno, prijetno okolje in brezplačno parkirno mesto pred vhodom. Zelo zadovoljna, priporočam.
  Sara GolobSara Golob
  05:36 19 Mar 24
  Janja PotrčJanja Potrč
  17:58 18 Mar 24
  Prijazni , strokovni, točni.
  Zobni ProtetikiZobni Protetiki
  18:21 11 Mar 24
  Hitro in učinkovito delo dr. Vozel. Priporočam vsem za odstranitev znamenja
  Peter VrhoPeter Vrho
  17:50 21 Feb 24
  Si obravnavan kot človek ne kot številka. Hvala
  Miha HorvatMiha Horvat
  02:14 13 Feb 24
  Super 👌
  dr. Marko MIHAJLOVIĆdr. Marko MIHAJLOVIĆ
  21:11 01 Feb 24
  Prijeten ambient. Prijazno osebje. Zdravnik strokovno odgovoril na vsa vprasanja in izvedel poseg. Zdravstveni tehnik je tudi dobro opravil svoje delo. Priporočam.
  Lojze KozincLojze Kozinc
  18:51 09 Jan 24
  Z vašo storitvijo sem bil zelo zadovoljen.
  Pika KlopčarPika Klopčar
  08:35 09 Jan 24
  Vsi zelo prijazni.
  Mateja PrebevšekMateja Prebevšek
  20:38 08 Jan 24
  Bani JakopičBani Jakopič
  18:37 18 Dec 23
  Hvala za prijaznost in strokovnost.
  Hariet MHariet M
  19:07 11 Dec 23
  Izredno prijazno osebje, profesionalnost in se parkirna mesta pred kliniko:)
  Lojz ZabkarLojz Zabkar
  18:01 11 Dec 23
  Super osebje in profesionalna storitev.
  Damjana OcvirkDamjana Ocvirk
  16:46 11 Dec 23
  Izredno prijazni, profesionalni, zelo lepi prostori, urejeno parkirišče. Sodoben tretma, odlična izkušnja, kar tako naprej👍🤗😍🤩
  maja sproharmaja sprohar
  16:32 11 Dec 23
  Zelo prijazne in pozitivne osebe v kolektivu. Priporočam..
  Nikolina RehorićNikolina Rehorić
  09:25 11 Oct 23
  Odlična usluga, profesionalno in strokovni osebje.Priporočam!
  Florijana ZivkoFlorijana Zivko
  16:02 28 Jun 23
  Zelo prijazno in strokovno osebje.Iskreno priporocam.
  ANJA ĐURAGIČANJA ĐURAGIČ
  16:25 14 Jun 23
  Nataša Gorjanc ZimaNataša Gorjanc Zima
  17:56 31 May 23
  Urejeno, mirno in pozitivno okolje, profesionalen in razumevajoč pristop.Na uvodnem pregledu sem dobila izčrpne informacije o svojem zdravstvenem stanju in predloge za terapije, ki lahko bistveno izboljšajo mojo kvaliteto življenja. Veselim se novega obiska. Hvala!
  Erik BeganovićErik Beganović
  16:28 31 May 23
  S “Snarlies”S “Snarlies”
  17:03 29 Mar 23
  Prijetno vzdušje, profesionalni pristop. Izvedel sem veliko informacij in svoj pregled štejem kot začetek moje poti proti zdravemu življenju
  Brigita PotockiBrigita Potocki
  10:00 09 Jan 23
  Odlična obravnava, zelo priporočam.
  js_loader

  KAJ JE DOBRO VEDETI O VITAMINSKI TERAPIJI?

  Kako poteka ocena potreb po vitaminski terapiji?

  Pacient najprej opravi celoten osnovni zdravstveni pregledključno z bioimpedančno analizo, ki zagotavlja natančne informacije o telesni sestavi.

  Nato sledi pregled pri zdravniku, kjer se preuči zdravstveno stanje, življenjski slog, prehranjevalne navade, način soočanja s stresom in družinsko anamnezo. V primeru, da pacient že ima laboratorijske preiskave krvi, jih prinese s seboj, kar omogoča zdravniku natančnejšo analizo in prilagajanje vitaminske terapije glede na rezultate.

  Če pacient nima opravljenih laboratorijskih preiskav, bo zdravnik glede na anamnezo že lahko predlagal začetno terapijo. V nadaljnjem poteku vitaminske terapije se bo pri pacientu izvedla tudi laboratorijska preiskava za dodatno potrditev in prilagajanje terapevtskih ukrepov. Tako se zagotavlja pravilen in prilagojen pristop k vitaminski terapiji, ki je usmerjen v optimalno izboljšanje zdravja posameznika.

  Katere vitamine in minerale lahko pričakujem v intravenozni vitaminski terapiji?

  V intravenozni vitaminski terapiji se kombinira več ključnih vitaminov, kot so A, B, C, D in E, ter dodatni minerali, kot so magnezij, kalcij, kalij, natrij in drugi. Glede na na posameznikovo potrebno terapijo obogatimo tudi z aminokislinami. Dodatno se lahko po potrebi vključi železo, vendar le ob predhodni analizi krvnih preiskav za natančno določitev potrebe.

  Vitaminska terapija je natančno prilagojena posameznikovim ciljem, zdravstvenemu stanju in rezultatom laboratorijskih preiskav. Zdravnik skrbno izbere in prilagodi sestavine, kar zagotavlja personaliziran pristop k vitaminski terapiji.

  Ali je vitaminska terapija 100% varna in učinkovita?

  Pacienti so ves čas pod strokovnim nadzorom usposobljenega zdravstvenega osebja, kar zagotavlja popolnoma varno in prilagojeno izkušnjo. Individualen pristop ter nenehno spremljanje zdravstvenega stanja posameznika prispevata k optimalnim rezultatom terapevtskega procesa.

  Nekateri posamezniki lahko občutijo pozitivne učinke vitaminske terapije že po prvi obravnavi, medtem ko drugi, odvisno od individualnih dejavnikov in zdravstvenega stanja, morda potrebujejo več terapij za želene rezultate. Kljub raznolikim odzivom je pomembno poudariti, da je vitaminska terapija varna in učinkovita.

  VAS ZANIMA VEČ O VITAMINSKI TERAPIJI?

  Pišite nam ali si rezervirajte termin prve intravenozne terapije s posvetom pri zdravniku.
  Oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033