Več energije in boljše počutje

Splošni pozitivni učinki intravenozne terapije:
  • telo dobi potrebne vitamine in minerale, ki jih potrebuje za optimalno delovanje,
  • okrepi delovanje imunskega sistema ter tako pomaga preprečevati bolezni in tudi lajšati prehladna obolenja,
  • lajša učinke stresa, nepravilne prehrane in pomanjkanja spanja.

Intravenozna terapija je medicinski postopek, kjer se tekočine, zdravila in hranila vnašajo neposredno skozi vene na hiter, učinkovit in varen način. V Centru Vitalizacije Hyper Human vam nudimo terapije z vitamini in minerali, ki vam jih predpišemo glede na predhodno opravljeno anamnezo, zdravstveni pregled ter laboratorijske preiskave krvi.

KDAJ SE ODLOČITI ZA INTRAVENOZNA TERAPIJO?

Ko začutite, da je vaše telo zaradi stresnih ali zdravstvenih dejavnikov preobremenjeno in si želite povrniti energijo ter podpreti telo in imunski sistem. Današnji hitri tempo življenja, premalo spanca ali morebitno okrevanje po bolezni imajo namreč za posledico neravnovesje v telesu, oslabljen imunski sistem in pomanjkanje dragocenih vitaminov in mineralov v telesu, kar lahko vodi v slabo počutje, izčrpanost, izgorelost in celo nekatere bolezni. Zato je ključnega pomena prisluhniti telesu ter manjkajoča hranila čimprej varno in učinkovito nadomestiti.

KAKO POTEKA INTRAVENOZNA TERAPIJA?

Pred izvedbo intavenozne terapije boste opravili posvet z zdravnikom, ki bo na podlagi anamneze, zdravstvenega pregleda in krvnih preiskav določil personalizirano intravenozno terapijo.

Ob prvem posvetu, bomo v Centru Vitalizacije Hyper Human za vas opravili odvzem krvi in osnovne laboratorijske preiskave. Poleg odvzema krvi, bo zdravstveno osebje opravilo temeljit pregled z najsodobnejšo diagnostično napravo Mesi, ki poleg merjenja krvnega tlaka, EKG-ja in drugih osnovnih meritev izmeri tudi vaš gleženjski indeks, s katerim odkrivamo zožitve ali zapore arterij na nogah. Sledi priprava na intavenozno terapijo. Izkušeno zdravstveno osebje pripravi intravenozno terapijo primerno za vas in vam v veno vstavi kateter. Infuzija teče počasi, s prilagojeno hitrostjo. Terapijo prejemate v prijetnem in sproščujočem okolju, pod stalnim nadzorom našega strokovnega zdravstvenega osebja, ki vas bo varno vodilo skozi celotno terapijo ter bilo na voljo za vsa vprašanja. Celoten prvi tretma traja 60-120 minut, sledi še 20-30 minut počitka. Po terapiji boste lahko opazili izboljšanje počutja, imeli boste več energije in učinek stresa bo manjši. Za optimalen rezultat je naše priporočilo enkrat tedensko, tri terapije.

Intravenozna terapija