ODSTRANJEVANJE ZNAMENJ

V ambulanti se posvečamo natančnim in strokovno izvedenim ambulantnim kirurškim posegom na koži in podkožju. Naša ekipa strokovnjakov je specializirana za izrezovanje manjših kožnih in podkožnih sprememb, kot so pigmentna znamenja, izrastki, bradavice in podobno.

NAROČANJE V AMBULANTO

Pred odstranitvijo znamenja zdravnik opravi kirurški pregled pred odstranitvijo. V kolikor zdravnik oceni, da je potreben še dermatološki pregled, vas nanj napotimo.  V primeru odstranitve sumljive kožne spremembe lahko opravimo histopatološke preiskave vzorca tkiva.

KIRURŠKI PREGLED

Ko se obrnete na nas zaradi sumljive kožne spremembe ali drugih težav, bo kirurg najprej opravil kirurški pregled pred odstranitvijo. V kolikor bo zdravnik ocenil, da je nujna nadaljna diagnostika s strani dermatologa, vam bo to na prvem pregledu tudi svetoval. V kolikor se zdravnik odloči za odstranitev znamenja, bomo pri sumu na morebitne nevarne kožne spremembe opravili kirurški izrez tkiva. Izrezani vzorec natančno in skrbno pošljemo v laboratorij na patohistološko preiskavo, da zagotovimo natančno diagnozo in ustrezno nadaljnje ukrepanje.

POSEG

Vsi naši posegi se izvajajo v lokalni anesteziji, kar pomeni, da so za bolnika popolnoma neboleči. S tem zagotavljamo vaše udobje in varnost med posegom. Naš strokovni tim bo poskrbel, da se boste med posegom počutili varno in bili informirani o postopku.

POOPERATIVNA OSKRBA

Po posegu bomo za vas priskrbeli natančna navodila za pooperativno nego in prevezovanje ran. Prevezovanje ran praviloma poteka pri vašem izbranem družinskem zdravniku, kjer boste deležni dodatne skrbi za optimalno okrevanje.

ZAKAJ
IZBRATI NAS?

STROKOVNO ZNANJE

Naša ekipa temelji na strokovnjakih, ki imajo izkušnje na področju kirurških posegov na koži.

VRHUNSKA OPREMA

Pri svojem delu uporabljamo sodobno medicinsko opremo, kar nam omogoča izvedbo posegov z izjemno natančnostjo in minimalnimi zapleti.

INDIVIDUALNA OBRAVNAVA

Vsak pacient je za nas edinstven, zato mu posvetimo celotno pozornost in prisluhnemo njegovim željam ter potrebam.

KAKOVOST IN VARNOST

Lokalna anestezija omogoča popolno neboleč poseg, obenem pa se zavedamo pomena varnosti in kakovosti med celotnim postopkom.

NAŠI STROKOVNJAKI

asist. dr. DOMEN VOZEL, dr. med.

Ambulanto vodi asist. dr. Domen Vozel, dr. med. V sodelovanju s celotno zdravstveno ekipo v Centru Vitalizacije zagotavlja vrhunsko in kakovostno skrb za naše paciente.

Je specialist otorinolaringolog, ki je redno zaposlen na Kliniki za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. Poglobljeno se ukvarja z zdravljenjem bolezni nosu, obnosnih votlin, lobanjske baze in obraza pri otrocih, odraslih in starostnikih s prirojenimi nepravilnostmi, benignimi tumorji, rakom, poškodbami, vnetji in okužbami. Strokovno se redno izpopolnjuje doma in v tujini, mdr. v svetovno priznanih referenčnih centrih za transnazalno endoskopsko kirurgijo lobanjske baze v Brescii (ITA) in Pittsburghu (ZDA). Izobražuje se tudi na področjih estetske kirurgije glave in vratu ter je certificiran za izvajanje estetski posegov nosu s strani Evropskega kolegija za estetsko medicino in kirurgijo (ECAMS). Je redni član mednarodnih združenj; mdr. Evropskega rinološkega združenja (ERS) in Evropskega združenja za lobanjsko bazo (ESBS). Njegovo klinično delo je prepleteno z znanstveno-raziskovalnim delom. Leta 2020 je prejel naziv doktorja znanosti na področju bioinženiringa v zdravstvu. Je avtor več kot 60 člankov, objavljenih v domačih in tujih revijah ter avtor poglavij v tujih in domačih učbenikih. Je vodilni avtor slovenskih ORL priporočil za otroke s prirojeno boleznijo nosu. Pedagoško se deluje od leta 2021, saj uči otorinolaringologijo na ljubljanski Medicinski fakulteti.

VAŠE IZKUŠNJE Z NAMI

Nadika GrofelnikNadika Grofelnik
13:40 21 Mar 24
Super pristop, prijazna in hitra obravnava, kjer podrobno obravnavajo težavo, terapija pa je prilagojena posamezniku. Urejeno, prijetno okolje in brezplačno parkirno mesto pred vhodom. Zelo zadovoljna, priporočam.
Sara GolobSara Golob
05:36 19 Mar 24
Janja PotrčJanja Potrč
17:58 18 Mar 24
Prijazni , strokovni, točni.
Zobni ProtetikiZobni Protetiki
18:21 11 Mar 24
Hitro in učinkovito delo dr. Vozel. Priporočam vsem za odstranitev znamenja
Peter VrhoPeter Vrho
17:50 21 Feb 24
Si obravnavan kot človek ne kot številka. Hvala
Miha HorvatMiha Horvat
02:14 13 Feb 24
Super 👌
dr. Marko MIHAJLOVIĆdr. Marko MIHAJLOVIĆ
21:11 01 Feb 24
Prijeten ambient. Prijazno osebje. Zdravnik strokovno odgovoril na vsa vprasanja in izvedel poseg. Zdravstveni tehnik je tudi dobro opravil svoje delo. Priporočam.
Lojze KozincLojze Kozinc
18:51 09 Jan 24
Z vašo storitvijo sem bil zelo zadovoljen.
Pika KlopčarPika Klopčar
08:35 09 Jan 24
Vsi zelo prijazni.
Mateja PrebevšekMateja Prebevšek
20:38 08 Jan 24
Bani JakopičBani Jakopič
18:37 18 Dec 23
Hvala za prijaznost in strokovnost.
Hariet MHariet M
19:07 11 Dec 23
Izredno prijazno osebje, profesionalnost in se parkirna mesta pred kliniko:)
Lojz ZabkarLojz Zabkar
18:01 11 Dec 23
Super osebje in profesionalna storitev.
Damjana OcvirkDamjana Ocvirk
16:46 11 Dec 23
Izredno prijazni, profesionalni, zelo lepi prostori, urejeno parkirišče. Sodoben tretma, odlična izkušnja, kar tako naprej👍🤗😍🤩
maja sproharmaja sprohar
16:32 11 Dec 23
Zelo prijazne in pozitivne osebe v kolektivu. Priporočam..
Nikolina RehorićNikolina Rehorić
09:25 11 Oct 23
Odlična usluga, profesionalno in strokovni osebje.Priporočam!
Florijana ZivkoFlorijana Zivko
16:02 28 Jun 23
Zelo prijazno in strokovno osebje.Iskreno priporocam.
ANJA ĐURAGIČANJA ĐURAGIČ
16:25 14 Jun 23
Nataša Gorjanc ZimaNataša Gorjanc Zima
17:56 31 May 23
Urejeno, mirno in pozitivno okolje, profesionalen in razumevajoč pristop.Na uvodnem pregledu sem dobila izčrpne informacije o svojem zdravstvenem stanju in predloge za terapije, ki lahko bistveno izboljšajo mojo kvaliteto življenja. Veselim se novega obiska. Hvala!
Erik BeganovićErik Beganović
16:28 31 May 23
S “Snarlies”S “Snarlies”
17:03 29 Mar 23
Prijetno vzdušje, profesionalni pristop. Izvedel sem veliko informacij in svoj pregled štejem kot začetek moje poti proti zdravemu življenju
Brigita PotockiBrigita Potocki
10:00 09 Jan 23
Odlična obravnava, zelo priporočam.
js_loader

NAROČANJE V AMBULANTO ZA ODSTRANJEVANJE ZNAMENJ IN KOŽNIH SPREMEMB

Oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033