Kaj je program VitaLeadership?

VitaLeadership je celosten program, ki se osredotoča na skrb za zdrav razvoj podjetja in njegovih zaposlenih. Ta program je idealna izbira za podjetja, ki želijo razkriti in razviti potencialne vodje ter izboljšati vodstvene sposobnosti svojih zaposlenih. Hkrati pa predstavlja tudi možnost telesne vitalizacije z intravenozno terapijo vitaminov in mineralov za zaposlene.

Ste pripravljeni izboljšati svoje zdravje in vodstvene potenciale?

Program VitaLeadership je sestavljen iz treh ključnih korakov. Najprej zaposleni opravijo splošni zdravstveni pregled in posvet z zdravnikom. Nato zdravnik glede na opravljeni pregled predpiše vitaminsko terapijo, ki je najbolj primerna za njegove potrebe. Ta pristop omogoča individualizirano zdravstveno oskrbo, ki je prilagojena specifičnim potrebam vsakega posameznika. V tretjem delu sledi vodstvena delavnica s psihologom in strokovnajkom na prodročja Leadershipinga. Ne gre le za dogodek v stilu predavanja, ampak gre za praktično in znanstveno utemeljeno izkušnjo, ki združuje najboljše iz obeh svetov.

Cilj programa je izboljšati in okrepiti zdravje, dobro počutje ter vodstvene sposobnosti zaposlenih, kar bo prineslo koristi tako za posameznika kot tudi za podjetje kot celoto.

VITALEADERSHIP: Hyper Human za podjetja

1 . SKLOP

Osnovni zdravstveni pregled 
Merjenje osnovnih vitalnih funkcij (krvni  tlak, pulz, gleženjski indeks)

Bioimpedančna analiza telesne sestave,

 

Pregled pri zdravniku 

Splošen zdravstveni pregled,

Predpis vitaminske terapije

2 . SKLOP

Vitaminska terapija  
Terapija vitaminov in mineralov glede na predpis zdravnika,

Za regeneracijo telesa, proti izgorelosti, za okrepitev imunskega sistema,

Pod stalnim nadzorom zdravstvenega osebja

3 . SKLOP

Vprašalnik za zaposlene 
Vprašalnik za zaposlene za oceno vodstvenih potencialov

 

Leadershipi delavnica

Enodnevna delavnica (5x 45 minut),

Do 15 zaposlenih v podjetju,

Preizkus vodstvenih sposobnosti,

Izboljšanje vodstvenih potencialov,

Povratne informacije za podjetje,

Delavnico vodi certificiran coach Leadership circle.

NAŠI STROKOVNJAKI

ANJA KLOBAS, dipl. psih, mag.

Delavnico Leadership za podjetja vodi mag. Anja Klobas, dipl. psiholog in mag. mednarodnega marketinga ter managementa, katerega študij je končala v Milanu. Od svojega 18. leta je članica Rotaract. Skrbi za svoj neprestani osebnostni in profesionalni razvoj, zato veliko časa nameni spremljanju svetovnih trendov iz področja psihologije. Anja je do sedaj živela v več različnih državah, kjer se je izobraževala in delala kot psihologinja. Do sedaj je delala z več kot 100 individualnimi in poslovnimi klienti od Indije in Združenih držav Amerike do Kanade in Belgije. Njen pristop je zelo individualen saj meni, da je dober odnos ter zaupanje ključno za reševanje težav. V pogovoru uporablja dele gestalta, NLP ter pozitivne psihologije Martina Seligmana. Trenutno je študentka doktorskega študija aplikativne psihologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Anja je certificiran coach metode The Leadership Circle ter asertivni trener, z večletnimi izkušnjami svetovanja ter sodelovanja z različnimi podjetji na področju razvoja zaposlenih.

SNEŽANA ŽIKIĆ, dr. med

Snežana Žikić, dr. med., je izkušena diabetologinja in specialistka interne medicine. Zaposlena je na Kliniki Golnik, kjer je pridobila bogate izkušnje pri obravnavi pacientov z različnimi internističnimi težavami, poseben poudarek pa je namenila obravnavi diabetesa in povezanim zapletom.

Poleg kliničnega dela se Dr. Žikić dodatno izobražuje in nadgrajuje svoje znanje na področju interne medicine. Zavzeto se vključuje v izobraževalne programe ter se nenehno posodablja s trenutnimi smernicami in najnovejšimi metodami zdravljenja.

Dr. Žikić v Centru Vitalizacije izvaja specializirane internistične preglede. S svojim strokovnim znanjem in predanim pristopom pomaga pacientom pri doseganju optimalnega zdravja in dobrega počutja.  Zahvaljujoč svoji strokovnosti, sočutju in predanosti svojemu delu, Dr. Snežana Žikić omogoča svojim pacientom kakovostno zdravstveno oskrbo ter jim pomaga pri doseganju zdravega in izpolnjujočega življenja.

ZAKAJ
IZBRATI NAS?

INOVATIVNOST

VitaLeadership združuje najnovejše pristope k razvoju vodstvenih veščin in skrbi za zdravje, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih spoznanjih.

CELOSTNOST

VitaLeadership zagotavlja celovit pristop k razvoju vodstvenih sposobnosti in skrbi za zdravje zaposlenih, ki omogoča optimalne rezultate.

STROKOVNOST

Vodstvene delavnice so vodene s strani izkušenih psihologov in strokovnjakov s področja vodenja, ki zagotavljajo visoko kakovostno izkušnjo in učinkovit razvoj vodstvenih veščin.

INDIVIDUALNOST

Program ponuja individualno prilagojene zdravstvene pregleda in terapije, kar zagotavlja, da je oskrba vsakega posameznika prilagojena njegovim specifičnim potrebam.

UČINKOVITOST

S kombinacijo vodstvenih delavnic in vitaminske terapije VitaLeadership omogoča hitre in merljive rezultate pri izboljšanju vodstvenih sposobnosti in splošnega zdravja zaposlenih.

ZDRAVI IN AKTIVNI ZAPOSLENI PRINAŠAJO BOLJŠE REZULTATE

Glede na želje podjetja je mogoče posamezno izbrati zgolj del programa VitaLeadership. Lahko se odločite samo za izvedbo Leadership delavnic ali samo za zdravstveni pregled in vitaminsko terapijo.

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV ZA VAŠE PODJETJEOddajte povpraševanje ali pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033