Kakovostna, hitra in učinkovita obravnava otrok pri otorinolaringologu

Ste pri vašem otroku opazili katero od naslednjih težav?
  • Pogosti prehladi in okužbe zgornjih dihal
  • Ušesne okužbe
  • Težave z dihanjem
  • Težave z mandlji
  • Težave s sluhom
  • Sinusne težave
  • Alergije
STROKOVNJAKI ZA PODROČJE OTORINOLARINGOLOGIJE OTROK

Naš cilj je zagotoviti najboljšo skrb za vaše otroke in njihovo dobro počutje, zato smo specializirani za reševanje širokega spektra težav, povezanih z ušesi, nosom in grlom.

Cilj ORL pregleda pri otroku je celovito oceniti stanje ušes, nosu in grla, da se odkrijejo morebitne težave ali nepravilnosti. Pregled pomaga postaviti natančno diagnozo, ugotoviti vzrok morebitnih simptomov ter omogočiti ustrezno zdravljenje, kar vodi k boljšemu zdravju in počutju otroka. Zgodnje prepoznavanje težav ter pravočasno ukrepanje pa lahko tudi preprečita morebitne zaplete in dolgotrajne težave.

NAŠI STROKOVNJAKI

asist. dr. DOMEN VOZEL, dr. med.,
specialist otorinolaringologije

ORL ambulanto vodi asist. dr. Domen Vozel, dr. med. specialist otorinolaringologije. Dr. Vozel v sodelovanju s celotno zdravstveno ekipo v Centru Vitalizacije zagotavlja vrhunsko in kakovostno skrb za naše paciente.

Je specialist otorinolaringolog, ki je redno zaposlen na Kliniki za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. Poglobljeno se ukvarja z zdravljenjem bolezni nosu, obnosnih votlin, lobanjske baze in obraza pri otrocih, odraslih in starostnikih s prirojenimi nepravilnostmi, benignimi tumorji, rakom, poškodbami, vnetji in okužbami. Strokovno se redno izpopolnjuje doma in v tujini, mdr. v svetovno priznanih referenčnih centrih za transnazalno endoskopsko kirurgijo lobanjske baze v Brescii (ITA) in Pittsburghu (ZDA). Izobražuje se tudi na področjih estetske kirurgije glave in vratu ter je certificiran za izvajanje estetski posegov nosu s strani Evropskega kolegija za estetsko medicino in kirurgijo (ECAMS). Je redni član mednarodnih združenj; mdr. Evropskega rinološkega združenja (ERS) in Evropskega združenja za lobanjsko bazo (ESBS). Njegovo klinično delo je prepleteno z znanstveno-raziskovalnim delom. Leta 2020 je prejel naziv doktorja znanosti na področju bioinženiringa v zdravstvu. Je avtor več kot 60 člankov, objavljenih v domačih in tujih revijah ter avtor poglavij v tujih in domačih učbenikih. Je vodilni avtor slovenskih ORL priporočil za otroke s prirojeno boleznijo nosu. Pedagoško deluje od leta 2021, saj uči otorinolaringologijo na ljubljanski Medicinski fakulteti.

VAŠE IZKUŠNJE Z NAMI

Florijana ZivkoFlorijana Zivko
16:02 28 Jun 23
Zelo prijazno in strokovno osebje.Iskreno priporocam.
Grega JernejcGrega Jernejc
16:36 20 Jun 23
ANJA ĐURAGIČANJA ĐURAGIČ
16:25 14 Jun 23
Nataša Gorjanc ZimaNataša Gorjanc Zima
17:56 31 May 23
Urejeno, mirno in pozitivno okolje, profesionalen in razumevajoč pristop.Na uvodnem pregledu sem dobila izčrpne informacije o svojem zdravstvenem stanju in predloge za terapije, ki lahko bistveno izboljšajo mojo kvaliteto življenja. Veselim se novega obiska. Hvala!
Erik BeganovićErik Beganović
16:28 31 May 23
S “Snarlies”S “Snarlies”
17:03 29 Mar 23
Prijetno vzdušje, profesionalni pristop. Izvedel sem veliko informacij in svoj pregled štejem kot začetek moje poti proti zdravemu življenju
Karin BačKarin Bač
11:36 09 Jan 23
V Centru Vitalizacije sem opravila storitev - vip analizo kože. Nad urejenim prostorom, udobjem in strokovnostjo ter izkušenost s strani gospodične sem bila navdušena in vesela. Še enkrat hvala vam :).
Brigita PotockiBrigita Potocki
10:00 09 Jan 23
Odlična obravnava, zelo priporočam.
js_loader

Želite termin specialističnega ORL pregleda za vašega otroka?

Oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033

NAROČI SE ZDAJ