KDAJ JE ČAS ZA INTRAVENOZNO TERAPIJO?

 • Občutek kronične utrujenosti
 • Izčrpanost
 • Težave s stresom
 • Slabo počutje brez energije
 • Potreba po okrepitev imunskega sistema
 • Nadomeščanje vitaminov in mineralov

Izboljšajte svoje zdravje

Intravenozna terapija je medicinski postopek, kjer se tekočine, zdravila in hranila vnašajo neposredno skozi vene na hiter, učinkovit in varen način. V Centru Vitalizacije Hyper Human vam nudimo terapije z vitamini in minerali, ki vam jih predpišemo glede na predhodno opravljeno anamnezo, zdravstveni pregled ter laboratorijske preiskave krvi.

REZERVIRAJ VITAMINSKO INFUZIJO

POPUST VELJA TUDI NA PAKETE INTRAVENOZNIH TERAPIJ
Oddajte povpraševanje, ne pozabi vpisati KODE ZA POPUST in v najkrajšem možnem času vas kontaktiramo in vam rezerviramo termin vitaminske terapije.
+386 30 462 033

  POPUSTI IN KODE

  Pogoje za uporabo promocijskih kodo v Centru Vitalizacije:

  1. Objava in dostopnost kode: Splošne promocijske kode za popuste so objavljene na naši uradni spletni strani, družbenih omrežjih ter pri ostalih posameznikih, s katerimi sodelujemo v okviru naših marketinških promocij.
  2. Veljavnost kode: Vsaka promocijska koda ima svoj čas veljavnosti, ki bo naveden ob objavi. Koda je mogoče unovčiti le v tem časovnem okviru. Po poteku veljavnosti koda ne bo več uporabna.
  3. Enkratna uporaba: Vsak uporabnik lahko koristi posamezno promocijsko kodo enkrat. Vsaka koda je namenjena individualni uporabi.
  4. Omejitve pri seštevanju kode: Vsaka koda se lahko uporabi le enkrat in se praviloma ne sešteva z drugimi kodami, razen če je to izrecno navedeno. Popusti in promocijske kode se prav tako običajno ne seštevajo, razen če so posebej predvideni.
  5. Navodila za uporabo: Promocijsko kodo vnesete v predvideno polje ob odanem povpraševanju. Tako bomo ob rezervaciji termina že imeli podatke o vašem popustu.
  6. Težave in podpora: V primeru težav pri uporabi promocijskih kodov se obrnite na telefonsko število 030 462 033 ali na elektronski naslov info@centervitalizacije.si