Center Vitalizacije v sodelovanje z avstrijskimi strokovnjaki OrthoVital ponuja izdelavo in oblikovanje ortopedskih vložkov in elegantnih ortopedskih rešitev za paciente s težavami s stopali. S ponosom smo del skupnosti, ki pomaga ljudem živeti brez bolečin in nelagodja.

TRAJNE REŠITVE

Stopala so temelj našega telesa, vendar se lahko težave s stopali izjemno neprijetno odražajo na vašem vsakdanjem življenju. Dolgotrajne bolečine, deformacije, Hallux Valgus in plosko stopalo so pogoste težave, ki lahko vplivajo na vaše gibanje in kakovost življenja.

Razvili smo terapevtski pristop za izdelavo ortopedskih vložkov, ki so prilagojeni vašim potrebam. Naši strokovnjaki, specializirani za ortopedijo, vam zagotavljajo individualno zasnovane rešitve. Ne glede na to, ali imate težave s stopali, Hallux Valgusom ali ploskim stopalom, smo tu, da vam pomagamo.

KAJ VAM PONUJAMO

Pripomočki za Hallux Valgus: Naši posebni izdelki za hallux valgus vam omogočajo, da se znebite bolečin in ponovno uživate v svojem vsakdanjem življenju.

Rešitve za platfus – Plosko stopalo: Nudimo tudi ortopedske vložke in čevlje, ki so posebej zasnovani za platfus, da vam omogočijo stabilnost in udobje.

Eleganten terapevtski čevelj: Ne boste več žrtvovali stila zaradi udobja. Naši terapevtski čevlji so hkrati elegantni.

Sproščeno skozi dan: Naši ortopedski vložki in čevlji zagotavljajo udobje in podporo skozi cel dan.

HALLUX VALGUS - Deformacija nožnega palca

Hallux valgus predstavlja nagnjen položaj velikega prsta pri sklepu proti zunanjemu delu stopala. Konica velikega prsta pogosto izrazito izstopa na notranji strani stopala. To lahko povzroči boleče vnetja, ki jih povzroča pritisk obutve. Poleg tega ta pritisk velikega prsta na male prste pogosto vodi v pojav kladivastih prstov in kljunastih prstov, kar pomeni napačen položaj sosednjih prstov. Kirurški poseg je smiseln le, če je hallux valgus že napredoval in povzroča znatno nelagodje. Veliko težav se lahko prepreči predhodno s pravilnim pristopom strokovnjakov.

PREJ

POTEM

STROKOVNA PODPORA

Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov, ki vam bodo nudili individualno svetovanje in prilagojene rešitve. Naše storitve so priznane s strani zavarovalnic.

V Centru vitalizacije se osredotočamo na korekcijo deformacij stopal ter preventivo in zdravljenje težav, kot je Hallux Valgus. Naš strokovni pristop in prilagojene rešitve zagotavljajo najboljše rezultate.

NAROČANJE NA IZDELAVO ORTOPEDSKIH VLOŽKOV

OSTANITE AKTIVNI IN BREZ BOLEČIN
Za rezervacijo termina oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033

    5/5 - (1 vote)
    Odpri okno
    Kontaktirajte nas!
    Pozdravljeni,

    kako vam lahko pomagamo?