V Centru Vitalizacije smo predani nudenju vrhunskih zdravstvenih storitev, ki pomagajo našim pacientom pri doseganju boljšega zdravja, boljše forme in hitrejše rehabilitacije. Ena izmed naprednih tehnik, ki jih ponujamo, je elektrostimulacija s pomočjo naprave COMPEX. Ta inovativna terapevtska tehnika je postala ključna sestavina našega celovitega pristopa k zdravljenju različnih bolezenskih stanj in poškodb.

KAJ JE COMPEX ELEKTROSTIMULACIJA

COMPEX je naprava, ki omogoča elektrostimulacijo mišic s pomočjo električnih impulzov. Deluje na način, da povzroči kontrakcijo mišic, kar pomaga pri okrevanju, izboljšanju moči in zmanjšanju bolečine.

KAKO DELUJE COMPEX TERAPIJA

COMPEX naprava oddaja kontrolirane električne impulze skozi elektrode, ki so nameščene na koži. Impulzi stimulirajo živčne končiče, kar sproži kontrakcijo mišic. Terapevt lahko prilagodi frekvenco, intenzivnost in trajanje impulzov glede na individualne potrebe pacienta.

BOLEZENSKA STANJA, KI JIH ZDRAVIMO S COMPEX TERAPIJO

COMPEX elektrostimulacija je učinkovita pri zdravljenju različnih bolezenskih stanj in poškodb, vključno z:

Mišičnimi poškodbami: Elektrostimulacija pomaga pri okrevanju po poškodbah mišic, kot so razteznine, nategi in mišične solze.

Izboljšanjem moči: Terapija se uporablja za izboljšanje mišične moči in vzdržljivosti pri športnikih in rekreativcih.

Rehabilitacijo po operaciji: Po kirurških posegih se COMPEX terapija uporablja za obnovo mišične mase in funkcionalnosti.

Zmanjšanjem bolečin: Elektrostimulacija lahko pomaga pri zmanjševanju kronične bolečine, vključno z bolečino v hrbtu in sklepih.

Izboljšanjem gibljivosti: Terapija je koristna pri izboljšanju gibljivosti sklepov in mišic.

KAKO POTEKA COMPEX ELEKTROSTIMULACIJA?  

 

COMPEX terapijo izvaja fizioterapevt, ki pravilno nastavi napravo in elektrode. Pacient med terapijo občuti kontrakcijo mišic, vendar je postopek neboleč in varčen. Trajanje terapije in število sej se prilagodi potrebam posameznika.

V Centru Vitalizacije verjamemo v moč in učinkovitost COMPEX elektrostimulacije pri izboljšanju zdravja in počutja naših pacientov. Če se soočate z mišičnimi poškodbami, bolečinami ali drugimi bolezenskimi stanji, obiščite nas, da ugotovimo, ali je COMPEX terapija prava rešitev za vas. Skupaj bomo delali na izboljšanju vašega zdravja in hitrejšem okrevanju.

NAROČANJE NA COMPEX TERAPIJO

OSTANITE AKTIVNI IN BREZ BOLEČIN
Za rezervacijo termina oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033

    Ocenite to stran.
    Odpri okno
    Kontaktirajte nas!
    Pozdravljeni,

    kako vam lahko pomagamo?